sreda, 25. marec 2015

Kolšjak na Loki



Drage prijateljice in prijatelji kolesarjenja. Čas je za pomladansko čiščenje kolesarnic, kleti ali garaž. Čemu bi se na naših starih kolesih in rabljeni kolesarski opremi nabiral prah, ko pa je mogoče v mestu nekdo, ki bi mu te stvari prišle prav. Razmišljate o nakupu kolesa zase ali za otroka, potrebujete novo kolesarsko opremo in bi se zadovoljili z rabljeno?
Novomeška kolesarska mreža - NKM se pridružuje Društvu novomeških študentov, ki že šestnajstič po vrsti organizira dobrodelno ParkLigo ter ParkTek. Prireditev bo potekala v soboto, 4.aprila, v Športnem parku Loka, od 11.00 do predvidoma 18.00.

Novomeške kolesarke in kolesarji dogajanje na Loki dopolnjujemo z organizacijo bolšjega sejma koles in rabljene kolesarske opreme. K sodelovanju smo povabili tudi novomeške kolesarske trgovce in serviserje, ki nam bodo s svojimi bogatimi izkušnjami in nasveti pomagali, da v novo kolesarsko sezono vstopimo pripravljeni. NKM bo predstavila enoletno delovanje in napovednik prihajajočih dogodkov v letu 2015.

Udeležba na sejmu je brezplačna. Če se boste odločili za udeležbo na tekih/ligi, pa boste s svojo prijavnino prispevali sredstva v dobrodelne namene. Več o ParkTeku in ostalem bogatem športno-rekreativnem dogajanju si lahko preberete na spodnji povezavi: https://www.facebook.com/events/912776322108686
Vljudno vabljeni in ne pozabite prinesti vaše rabljene kolesarske (ne)potrebščine.

Vse kar je rabljeno in staro, ni nujno za v staro šaro!

Lep kolesarski pozdrav!

Ni komentarjev:

Objavite komentar