ponedeljek, 6. april 2015

Akcija št.11: Kolšjak na Loki - 1. boljšji sejem rabljenih koles in kolesarske opreme v Novem mestu

 
Za nami je 1. prvi  boljšji sejem rabljenih koles in kolesarske opreme v Novem mestu- Kolšjak, ki je potekal v Športnem parku Loka v okviru prireditve ParkLiga in ParkTek organizatorja Društvo novomeških študentov. Prodajalci so na prodaj postavili petnajst koles in nekaj kolesarske opreme. Prodala so se tri otroška kolesa, oba otroška sedeža in kar nekaj kolesarske opreme.

Priložnost, da se predstavijo ljubiteljem vožnje s kolesom, sta izkoristila tudi dva trgovca in serviserja koles Trgovina koles Smole in JB center, ki sta nam s svojimi bogatimi izkušnjami in nasveti pomagala, da bomo v novo kolesarsko sezono vstopili pripravljeni. Pozornost pa sta pritegnila tudi debela kolesa (fat bike), namenjena predvsem vožnji po snegu in blatu in sta bila na voljo za testno vožnjo. Obema se iskreno zahvaljujemo.

Tudi Novomeška kolesarska mreža je na svoji stojnici z video predstavitvijo in fotografsko razstavo predstavila leto obstoja in delovanja. Prav tako smo napovedali prihajajoče dogodke, prvi izmed njih celo že poteka: 650 kilometrov za 650 let Novega mesta.

Se vidimo čez eno leto na 2. Košjaku in vabljeni, da se nam pridružite tudi v prihajajočih dogodkih. Več o samem dogodku pa si oglejte v fotogaleriji:





























 

Ni komentarjev:

Objavite komentar